Caroline


Caroline er min datter fra 2011, skønt jeg ikke vidste i starten at jeg havde en datter.

Hun blev døbt med 3 efternavne det første af dem er “Thestrup”, det efternavn stammer fra en af hendes mors ex-kærester der var registeret som hendes far.
Han fik dog mistanke om at det ikke var hans datter da hun var 4-5 måneder gammel.

Hendes mor kontaktede mig da hun var 6 måneder gammel og jeg betalte mig til en DNA test, samt i familieretshuset blev der også senere lavet en DNA test, begge tests viste jeg var far med 99,9999% hun lovede herefter at skifte det efternavn ud med et af mine. Her i 2023 er dette stadig ikke sket.

Jeg havde kontakt med min datter til lige efter hun blev 5år, hendes mor hev mig konstant i familieretshuset fordi hun ville have mere bidrag (selv om jeg betaler det jeg skal) og fordi hun ville have jeg ikke skulle se min datter.

Tænker hun måske var træt af at hun ofte ikke ville med mor hjem,
men hun havde også tit oplevet mores kæreste slå på hendes mor.

Set i bakspejlet med nutidens viden er mange ting gået op for mig.

I 2016 flyttede jeg sammen med min kæreste (nu kone)

Til det næste kommer lidt baggrundsviden:

Min søster havde jeg ikke haft kontakt med i mange år, vi havde mistet kontakten, det samme med min bror. (det har betydning for det næste)

I 2020 blev jeg overraskende kontaktet af min datters mor, om at min datter ville mødes, så jeg kørte fra Nordjylland til Sønderjylland, for selvfølgelig kommer jeg når jeg må / mine børn har brug for det.

Da jeg skulle hjem græd og tryglede min datter om at komme med mig hjem.
For mig var det hårdt men fordi jeg aldrig har haft del i forældremyndighed har jeg aldrig kunne gøre noget ved det.

Jeg blev kort efter inviteret til min datters forfars 75års fødselsdag af min datters mor, det var lidt akavet.

Med til festen kom min søster og bror, og fra start følte jeg noget var galt for min datters mor var over os bare vi var tæt på hinanden.
Senere på dagen sagde min datters mor at jeg ikke skulle tale til min bror for han var rasende på mig fordi jeg havde jagtet ham på scooter, mange år tidligere.

Da jeg vidste det aldrig var sket, gav jeg i hemmelighed mit nummer til min søster, hun ringede senere til mig og fortalte de havde fået en historie i samme retning om jeg ikke ville tale med dem.

Vi talte sammen i godt 4 timer, og her skilte vi mange løgne ud, for min datters mor troede vi ikke havde kontakt på grund af konflikt, men den sande grund var at jeg har haft det svært uden at vide hvorfor, i dag ved jeg at jeg har adhd og det har været årsagen.

En af mange løgne min datters mor havde fortalt mine søskende at jeg havde afvist hende og min datter da hun blev gravid, dig kunne jeg vise / bevise det modsatte, jeg fortalte om de dna tests og ændring i faderskabet, samt viste papirer på det, men det sjove var at i alle de år kunne de se noget var galt hvis de havde set på hendes facebook billeder.

I facebook var der et baby billede af min 3måneder gamle datter der sad på en mand med teksten: caroline og hendes far. (manden var ikke mig)

De havde også bemærket at hun ofte ændrede historie om hvordan ting var sket, med andre or ingen ved hvornår hun talte sandt.

Allerede i 2016 fortalte jeg min kone om at min datters mor talte meget grimt og nedladende til mig, hun tænkte det var overdrivelse, men jeg kom til et familieretshus møde hvor vi aftalte et samvær i Nordjylland, hvor jeg skulle komme i det sommerhus de skulle til.
Men som altid efter sådan en aftale 2-3 dage senere, var min kone og jeg på en hyggetur, hvor min datters mor ringede, jeg satte den på højttaler og min datters mor talte så meget ned og groft til mig at hun ville sørge for det ikke skete så de havde om booket til ferie et andet sted. Herefter sagde min kone til mig at alt det jeg havde fortalt var mildt i forhold til hvordan hun oplevede hende.

Den historie blev til min søster og bror vendt til jeg ikke gad hende og bare havde aflyst.

Min datters mor havde bare ikke medregnet at jeg nu ikke længere var alene, og nu havde vidner på at jeg var et offer for en mor der kun tænker på sig selv.

Jeg kørte ofte fra Skagen til Fredericia blot for at få et opkald omkring Århus-Vejle om at det var aflyst, så var det sygdom eller også legeaftaler, jeg kørte alligevel til hver aftale i håb om det ikke blev aflyst.

Fortsættes (Sidst opdateret 6 Januar 2023)